Education

Adamstown Preschool

Adamstown NSW

ELEVATED LEARNING

ABOUT THE PROJECT

Careful consideration of staffing efficiencies, group sizing and the requirements of the Children’s Service Regulations were combined with analysis of local council requirements and site constraints to demonstrate the maximum yield for the land.

A new administration area was created in conjunction with minor facade improvements to the existing building; providing a consistent and contemporary street presence for the entire preschool. As a result of SDA’s work, child places increased through the utilisation of a historical car parking deficiency, whilst creating a high quality outcome that incorporated solar access, natural light and cross ventilation.

KEY FEATURES

IMPROVE FACADE PRESENCE

97%

SUSTAINABLE INITIATIVES

97%

IMPROVED USABILITY

92%

ADAMSTOWN PRESCHOOL GALLERY

SAY HI

We welcome you to contact us for more information
about our award winning architecture, interior design or project management.