Education

Branxton Preschool

Branxton NSW

CONTEMPORARY LEARNING

ABOUT THE PROJECT

The preschool’s primary objectives were to increase staff facilities and provide additional child places to ensure continued service to the Hunter Valley community. SDA also saw the opportunity to create unity across the two existing demountable buildings and establish a contemporary learning environment with an enduring and striking presence.

Branxton Preschool demonstrates that ageing buildings can be economically updated. The utilisation of simple sun screen elements provide a contemporary new face, representative of the progressive nature of the facility, whilst the added internal floor space provides much need additional internal floor space.

KEY FEATURES

INCREASED FACILITIES

97%

COMMUNITY ENGAGEMENT

93%

ECONOMICALLY VIABLE

83%

BRANXTON PRESCHOOL GALLERY

SAY HI

We welcome you to contact us for more information
about our award winning architecture, interior design or project management.