Retail

Greater Bank Robina

Robina NSW

BRILLIANT BANKING

ABOUT THE PROJECT

Greater Robina’s goal was to create an environment where the line between staff and customer areas are blurred. By transferring some of the traditionally ‘back of house’ functions into the customer area, the perception of space within the branch is increased while the overall footprint of the branch is reduced. With the increase in size of the customer area, it was important that the area was zoned appropriately to facilitate different functioning spaces.

The traditional epicentre of a financial institution, the transaction counters in this branch are recessive and non-dominant to encourage new methods of banking.  The end result gives Greater Robina a fresh face to the financial institution.

KEY FEATURES

FACILITATE FUTURE GROWTH

97%

ENGAGING ENVIRONMENT

93%

COLLECTIVE SPACES

93%

GREATER BANK ROBINA GALLERY

SAY HI

We welcome you to contact us for more information
about our award winning architecture, interior design or project management.